Let op: er worden tijdelijk geen prijzen uitgereikt. Het spel zal hervat worden op een nader te bepalen datum. Bedankt voor uw begrip.

Wilt u winst maken door aandelen Post NL kopen en verkopen en kans maken op leuke geld prijzen. Speel dan het beleggersspel. In het onderstaande artikel komt u erachter hoe eenvoudig het is om winst te maken. Dit kan door te beleggen via CDF, dit is een populaire manier waarmee het mogelijk is om veel te geld verdien in een korte tijd.

Aandelen Post NL kopen

Hoge winst door beleggen via CFD’s

Iedereen die belegt heeft het zelfde doel, dat is zo veel mogelijk geld verdienen. CFD’s is een manier van beleggen waarbij u snel een hoge winst kunt maken. Dit komt omdat er gebruik wordt gemaakt van een hefboom. Dit houdt in dat de belegger met een relatief klein bedrag een grote positie op de beurs kan kopen. Omdat u een grotere positie kan kopen wordt u winst automatisch hoger. De belegger levert uiteindelijk het kapitaal weer in maar mag de winst houden.

Als u het beleggerspel wil spelen krijgt u te maken met de broker Plus500. Dit is de tussen persoon tussen u en de beurs. Plus 500 heeft een gratis software waarmee u kunt beleggen. Via deze software kunt u beleggen met echt geld maar ook met fictief geld. Hierdoor kunt u eerst onbeperkt oefenen zodat u het online beleggen via CFD’s onder de knie kan krijgen. Omdat de software ook beschikbaar is voor de smartphone en tablet kunt u overal en altijd beleggen. Wilt u de software meteen downloaden klik hier.

Handelen in aandelen Post NL

Om te laten zien hoe je via CDF’s een hoge winst kunt behalen en hierdoor hoog kunt scoren in het beleggersspel. In 3 stappen zal er uitgelegd worden hoe u een hoog rendement kan halen. Deze stappen zullen verduidelijk worden met een praktijk voorbeeld door aandelen van Post NL te kopen.

Stap 1: Blijf op de hoogte van het nieuws

Sommige beleggers reageren op nieuwsartikelen. Positief nieuws kan leiden tot een koersstijging en andersom. Beleggers kunnen hierop reageren door aandelen te kopen of verkopen. Bij Post NL hadden ze lange tijd te maken met onenigheid tussen de werknemers en het bestuur en stakingen. Op 28 juni kwam naar buiten dat er een akkoord was tussen de vakbond en Post NL. Onze verwachtingen waren dat de koers zou gaan stijgen. Daarom kochten aandelen van Post NL. In het onderstaande figuur ziet u het nieuws bericht van de site aandeelhouders.nl

Aandelen Post NL Kopen

Figuur 1, aandelen Post NL kopen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Stap 2: Aandelen Post NL kopen

Nadat dat wij het nieuwsbericht hadden gezien besloten wij om aandelen van Post NL te kopen. Wij openden om half 2 onze beleggingen. We kochten voor 800 euro aandelen. Door de hefboom waarvan gebruik gemaakt wordt hadden wij een kapitaal van 8.000 euro. Dit komt omdat de hefboom 10 was, hierdoor zou een stijging van bijvoorbeeld 1% betekenen dat wij niet 8 euro winst zouden maken maar 80 euro.

Aandelen Post NL kopen

Figuur 2, Aandelen Post NL kopen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Stap 3: 316 euro winst binnen 7 dagen

Na 7 dagen was de koers gestegen met 4% waardoor we een winst hadden van 316 euro. Terwijl we normaal gesproken een winst zouden hebben van 31 euro. Maar omdat de hefboom 10 was werd onze winst dus 10 keer zo hoog. In plaats van een rendement van 4% hadden wij een rendement van 40%. Nadat wij de belegging hadden gesloten ontving de broker het grote kapitaal en kregen wij de winst. In het onderstaande figuur ziet u het resultaat.

Aandelen Post NL kopen

Figuur 3, Aandelen Post NL kopen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

In het onderstaande figuur zijn de 3 stappen nog een keer duidelijk weergeven. Zodat u in één oogopslag kunt zien wat hierboven is uitgelegd.

Aandelen Post NL kopen

Figuur 4, Aandelen Post NL kopen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Wilt u zelf beleggen via CDF’s en kans maken op een leuke prijs?

Wilt u kans maken op een leuke prijs? Speel dan het beleggersspel. U hoeft alleen maar een foto van uw behaalde winst te mailen naar info@beleggersspel.com en u speelt mee. Aan het eind van elke maand zullen de winnaars bekend gemaakt worden en een leuke prijs ontvangen. Wilt u precies weten hoe het spel werkt klik hier.

Conclusie:

U kunt makkelijk reageren op koersveranderingen
De software is gebruiksvriendelijk en gratis
U kunt vrijblijvend oefenen in de demoversie
U maakt kans op leuke prijzen door deel te nemen aan het beleggersspel

Meteen beginnen met beleggen en kans maken op leuke prijzen klik hier

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/IG_Group#Online_Handelen

* Beleggen gaat gepaard met risico’s. Met CFD beleggen kunt u uw inleg verliezen.

  • Topscore

    Maurits B. (Den Haag) €50.203
    Pim K. (Breda) €48.614
    Luuk den H. (Moergestel) €44.525
    Alle winnaars >
  • Dit is een CFD service. Uw beleggingskapitaal loopt risico, oefen dus eerst met een gratis demo. Zoals elke vorm van beleggen zijn er risico´s. Beleg nooit meer geld dan u kunt missen. Wees bewust van de voor en nadelen. Contract for difference beleggen vereist dat u ervaring hebt met volatiele markten, geheel bekend met de werking, kosten en risico’s van hefboomproducten, weet heeft van het feit dat de broker het recht om zonder uw toestemming uw positie te sluiten, genoeg tijd hebt om uw posities te beheren, beseft dat u uw inleg of zelfs meer dan uw inleg kunt verliezen (afhankelijk van de broker). 77% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.