Let op: er worden tijdelijk geen prijzen uitgereikt. Het spel zal hervat worden op een nader te bepalen datum. Bedankt voor uw begrip.

Let op: er worden tijdelijk geen prijzen uitgereikt. Het spel zal hervat worden op een nader te bepalen datum. Bedankt voor uw begrip.

Als u kans wilt maken op één van onze prachtige prijzen dient u zich wel aan de volgende spelregels te houden:

 1. U maakt via onze link een nieuw account aan bij Plus500. Als u gebruik maakt van een bestaand account kunnen wij uw scores niet verifiëren en daarom is het noodzakelijk een nieuw account aan te maken als u kans wilt maken op één van de  mooie geldprijzen.
 2. Foto’s van topscores mogen niet bewerkt worden. Zijn de foto’s wel bewerkt dan wordt u uitgesloten van deelname.
 3. U mag per maand 1 foto met score opsturen.

Voor de algemene voorwaarden van deze site klikt u hier.

 • Topscore

  Maurits B. (Den Haag) €50.203
  Pim K. (Breda) €48.614
  Luuk den H. (Moergestel) €44.525
  Alle winnaars >
 • Dit is een CFD service. Uw beleggingskapitaal loopt risico, oefen dus eerst met een gratis demo. Zoals elke vorm van beleggen zijn er risico´s. Beleg nooit meer geld dan u kunt missen. Wees bewust van de voor en nadelen. Contract for difference beleggen vereist dat u ervaring hebt met volatiele markten, geheel bekend met de werking, kosten en risico’s van hefboomproducten, weet heeft van het feit dat de broker het recht om zonder uw toestemming uw positie te sluiten, genoeg tijd hebt om uw posities te beheren, beseft dat u uw inleg of zelfs meer dan uw inleg kunt verliezen (afhankelijk van de broker). 77% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.