Let op: er worden tijdelijk geen prijzen uitgereikt. Het spel zal hervat worden op een nader te bepalen datum. Bedankt voor uw begrip.

Let op: er worden tijdelijk geen prijzen uitgereikt. Het spel zal hervat worden op een nader te bepalen datum. Bedankt voor uw begrip.

Algemeen

De inhoud van deze website www.beleggersspel.com is met veel zorg samengesteld. Echter kan www.beleggersspel.com geen garanties geven op de aangeboden producten van haar partner. Dit met betrekking tot de aard, juistheid of inhoud van informatie. www.beleggersspel.com is niet aansprakelijk voor fouten of onjuistheden als gevolg van het gebruik van de betreffende informatie. Met het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de algemene voorwaarden zoals hier omschreven.

Doel van www.beleggingsspel.com

www.beleggersspel.com is gericht op het aanbieden van een beleggingsspel via haar partner, Plus500. Eventuele acties van een partner verloopt niet via www.beleggersspel.com maar via de partner van www.beleggersspel.com. De spelregels met betrekking tot het beleggersspel vindt u hier.

Privacy op internet en cookies

Bij uw bezoek aan www.beleggersspel.com wordt automatisch uw (tijdelijke) IP-adres herkend en de site, zoekmachine of email van herkomst. Deze informatie wordt alleen gebruikt om de navigatie, de bezochte pagina’s te analyseren. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van Google Analytics. Door deze informatie te analyseren kunnen wij www.beleggersspel.com op den duur aanpassen zodat deze aansluit op een optimale ervaring waarbij aanbiedingen en productinformatie helderder aan u wordt gepresenteerd. De inhoud en functionaliteit van www.beleggersspel.com kan ook gewijzigd worden om de kwaliteit van www.beleggersspel.com te verbeteren. Mocht u hier toch bezwaar tegen maken dan kunt u ervoor kiezen om uw cookies te verwijderen of deze van dit domein te blokkeren.

Disclaimer

Deze website is eigendom van www.beleggersspel.com. Het is mogelijk dat informatie op deze website onvolledig en/of onjuist is. www.beleggersspel.com behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen zonder kennisgeving per direct door te voeren op haar site. Getracht wordt mogelijke manieren van misbruik van deze site te voorkomen. Echter zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele uitingen of berichten die (via de website) naar gebruikers via Internet gecommuniceerd worden. www.beleggersspel.com sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe en indirect opgelopen schade, van welke aard dan ook, welke mocht resulteren uit het gebruik van de website.

www.beleggersspel.com geeft via haar website geen beleggingsadvies en doet geen aanbevelingen tot het doen van bepaalde beleggingen. De informatie op de website kan deels geschreven zijn op basis van eigen ervaringen. Deze kunnen deels gebaseerd zijn op virtuele trades. www.beleggersspel.com is daarom ook niet aansprakelijk voor mogelijke verliezen die voortvloeien uit uw eigen beleggingen. De winst van uw beleggingen kan sterk verschillen. Uit het verleden behaalde resultaten bieden totaal geen garanties voor de toekomst. Beleggen via hefboomproducten zoals CFD’s (Contract for Differences) kan aanzienlijke risico’s met zich meebrengen. Probeer daarom op de hoogte te zijn van de specifieke risico’s van beleggingsproducten.

Plus500 biedt een CFD service. Mocht  u gaan beleggen met echt geld, wees dan bewust dat uw beleggingskapitaal risico loopt. Oefen daarom altijd eerst met de gratis demo.

Deelname

Om het beleggersspel zo transparant mogelijk te houden, zijn de volgende regels opgesteld:

 1. De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar.
 2. Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Plus500.
 3. Het beleggingsspel begint op de eerste dag van elke maand en eindigt op de laatste dag van de maand.
 4. Hierna worden de scores gecontroleerd en wordt er berekend wie de hoogste scores heeft behaald. Dit duurt 5 werkdagen. Hierna worden de winnaars geïnformeerd en zullen de prijzen worden uitgereikt.

Kosten

Deelname  aan de demo modus van Plus500 is geheel kosteloos.

Prijzen

De deelnemers kunnen kans maken op de volgende prijzen:

1e prijs: 50 euro

2e prijs: 30 euro

3e prijs: 20 euro

 • Topscore

  Maurits B. (Den Haag) €50.203
  Pim K. (Breda) €48.614
  Luuk den H. (Moergestel) €44.525
  Alle winnaars >
 • Dit is een CFD service. Uw beleggingskapitaal loopt risico, oefen dus eerst met een gratis demo. Zoals elke vorm van beleggen zijn er risico´s. Beleg nooit meer geld dan u kunt missen. Wees bewust van de voor en nadelen. Contract for difference beleggen vereist dat u ervaring hebt met volatiele markten, geheel bekend met de werking, kosten en risico’s van hefboomproducten, weet heeft van het feit dat de broker het recht om zonder uw toestemming uw positie te sluiten, genoeg tijd hebt om uw posities te beheren, beseft dat u uw inleg of zelfs meer dan uw inleg kunt verliezen (afhankelijk van de broker). 77% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.