Let op: er worden tijdelijk geen prijzen uitgereikt. Het spel zal hervat worden op een nader te bepalen datum. Bedankt voor uw begrip.

Wilt u leren beleggen aan de hand van een spel? Download het programma waarmee u kunt beleggen met een fictief bedrag van ongeveer 20.000 euro in actuele koersen. Lees dit artikel voor alle informatie over leren beleggen met ons beursspel.

leren beleggen met ons spel

Leren beleggen met de demo modus

U kunt het beleggen heel snel leren door gebruik te maken van een programma. U kunt binnen een paar minuten een account aanmaken. Zodra u dit gedaan heeft krijgt u van het programma de keuze: beleggen met fictief geld of beleggen met echt geld. Als u kiest voor de demo modus hoeft u geen geld te storten en loopt u geen risico. U kunt op deze manier eerst kijken of beleggen überhaupt wel iets voor u is.

Demo beleggen is makkelijk en snel. Hieronder ziet u de stappen die u moet uitvoeren om te kunnen beleggen kort weergegeven:

Stap 1: u downloadt het gratis computer programma van Plus500.

Stap 2: maak een account aan, u heeft hiervoor alleen een emailadres nodig.

Stap 3: start het programma en kies voor de optie “demo-modus”

Bij het starten van de demo modus ontvangt u een fictief bedrag van ongeveer 20.000 euro. Hiermee kunt u zelf handelen op actuele echte koersen. Op deze manier kunt u kijken of uw beleggingsstrategieën daadwerkelijk geld opleveren. U kunt niet alleen beleggen in aandelen maar ook in grondstoffen, indices en valuta’s. U kunt dus beleggen in alle populaire koersen over de hele wereld. Denk hierbij aan aandelen van Apple, Samsung of Philips. Maar dus ook goud, olie of dollars.

Overstappen naar beleggen met echt geld

Beleggen in de demo modus met het programma van Plus500 geeft een perfect beeld. De demo modus wijkt namelijk helemaal niet af van de modus beleggen met echt geld. Het zijn dus dezelfde actuele koersen.

Dit maakt de overstap naar beleggen met echt geld makkelijk omdat u al bekend bent met het programma. Met slechts één druk op de knop wisselt u van de demo modus naar de modus beleggen met echt geld.

leren beleggen met ons spel

Figuur 1, Leren beleggen met ons spel. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Leren beleggen met ons beursspel

Voor de belegger die wil oefenen is de demo modus een goede manier om het beleggen onder de knie te krijgen. Maakt u nou ontzettend hoge winsten met de demo modus dan kunt u meedoen met ons beursspel! Wij belonen de beste  belegger met mooie prijzen. Wilt u weten hoe u kans kunt maken op deze mooie prijzen? Lees dan hier de mini handleiding. Hieronder staan de belangrijkste stappen nog even kort weergegeven:

 1. Download het programma
 2. Maak een account aan
 3. Kies voor de optie beleggen met fictief geld
 4. Behaal veel winst met uw beleggingen
 5. Maak een foto van uw winst
 6. Stuur deze foto op naar : info@beleggersspel.com
 7. Als uw score aan het einde van de maand in de top 3 staat, ontvangt u een mooie prijs

Zelf aan de gang met het leren beleggen beursspel

Wilt u zelf aan de slag met het leren beleggen spel? Download het gratis programma van Plus500 en u bent binnen 5 minuten zelf aan het beleggen. Zodra u een goede winst heeft gemaakt, stuurt u ons een foto en maakt u kans op prachtige prijzen!

Start nu met het demo beleggen en download het gratis programma

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Aandelen
 • Topscore

  Maurits B. (Den Haag) €50.203
  Pim K. (Breda) €48.614
  Luuk den H. (Moergestel) €44.525
  Alle winnaars >
 • Dit is een CFD service. Uw beleggingskapitaal loopt risico, oefen dus eerst met een gratis demo. Zoals elke vorm van beleggen zijn er risico´s. Beleg nooit meer geld dan u kunt missen. Wees bewust van de voor en nadelen. Contract for difference beleggen vereist dat u ervaring hebt met volatiele markten, geheel bekend met de werking, kosten en risico’s van hefboomproducten, weet heeft van het feit dat de broker het recht om zonder uw toestemming uw positie te sluiten, genoeg tijd hebt om uw posities te beheren, beseft dat u uw inleg of zelfs meer dan uw inleg kunt verliezen (afhankelijk van de broker). 77% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.