Let op: er worden tijdelijk geen prijzen uitgereikt. Het spel zal hervat worden op een nader te bepalen datum. Bedankt voor uw begrip.

Hieronder vindt u een opsomming van de meest gestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op!

Hoe werkt het spel?

Het is spel werkt heel eenvoudig. Speel in de demo-modus van het beleggingsprogramma en maak een zo hoog mogelijke winst met 20.000 euro fictief beleggingsgeld. U krijgt dit virtuele speelbedrag gratis als u een nieuw account aanmaakt. Met deze 20.000 euro kunt u beleggen in aandelen, grondstoffen, valuta, ect. Als u denkt dat u winst hoog genoeg is mailt u een printscreen van u score naar Info@beleggersspel.com. Voor een volledige uitleg van het spel klik hier.

Hoe kan ik prijzen winnen?

U kunt prijzen winnen door in de top 3 van het maandelijkse klassement te eindigen met uw score. De nummer 1 ontvangt 50 euro, de nummer twee ontvangt 30 euro en de nummer drie ontvangt 20 euro.

Hoe vaak kan ik prijzen winnen?

U kunt 1 keer een prijs winnen met uw account. De winnaars worden elke maand bekend gemaakt.

Hoe vaak mag ik meedoen?

U mag één keer per maand mee doen.

Ik heb al een account en ik wil nog een keer mee doen kan dat?

Dit is niet mogelijk: als u nog een keer mee wilt doen moet u een nieuw account aanmaken. Dit kan via de volgende link.

Wie mag meedoen?

Iedereen vanaf 18 jaar mag mee doen aan het beleggersspel. U kunt vanuit vrijwel elk land meespelen: Nederland, België, etc. 

Hoe mail ik een bewijs van mijn topscore?

U mailt uw topscore op door een printscreen te maken van u winst die u gemaakt heeft. Dit vindt u links onderin het programma. Wilt u zien wat er precies bedoeld wordt? Klik hier

Tot wanneer kan ik mijn topscore mailen?

U kunt uw topscore tot 24:00 van de laatste dag van de maand sturen (Voorbeeld: Voor de maand december kunt u uw score tot 31 december 24:00 sturen.)

Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

De winnaars zullen in de eerste week van de volgende maand bekend gemaakt worden (Voorbeeld: de winnaars van december zullen in de eerste week van januari bekend gemaakt worden). Nadat de winnaars bekend gemaakt zijn zal er contact op genomen worden met de winnaars over de uitbetaling.

Ik heb al een account bij Plus500. Kan ik mijn topscore mailen?

Nee, dit is niet mogelijk. Om het beleggersspel te spelen dient u een nieuw account aan te maken. Wilt u een account aanmaken? Klik hier

Tegen wie speel ik het spel?

U speelt tegen iedereen die deelneemt aan het spel. Er wordt geen gebruik gemaakt van fictieve personen.

Hoe lang werkt het spel?

Het spel vindt maandelijks plaats. Elke maand zal er een nieuwe topscore lijst worden gemaakt met nieuwe winnaars.

Hoe leer ik beleggen?

Een goede oefenmeester om het beleggen onder de knie te krijgen, is door het simpelweg gewoon te doen. In de demo-modus kunt u onbeperkt oefenen. Als u meer wilt weten over beleggen lees dan het volgende artikel.

Hoe weet ik waarin ik moet beleggen?

Veel beleggers kijken naar het gedrag van andere beleggers. In de webtrader ziet u bovenin de populaire koersen. Na verloop van tijd zult u op basis van uw ervaring een eigen strategie bepalen.

printscreen

Figuur 1, Populaire koersen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Op welke tijdstippen kan ik het spel spelen?

U kunt 24 uur per dag het spel spelen. Maar u bent wel afhankelijk van de opening en de sluiting van de beurzen.

Kan ik het spel ook spelen op mijn smartphone?

Jazeker. Er is een speciale app versie gemaakt voor Android en Google Play. Afhankelijk van het apparaat waarmee u deze site bezoekt wordt u automatisch de juiste versie aangeboden.

Ik heb een nieuw account aangemaakt via jullie site op mijn pc. Nu wil de app downloaden zodat ik ook op mijn smartphone of tablet kan spelen. Moet ik weer een nieuw account aanmaken?

Om het spel te spelen dient u een nieuw account aan te maken via onze site. Volg de link op onze site en download het spel automatisch in de app store voor uw apparaat.  

Ik heb nog steeds vragen. Waar kan ik terecht?

Als u nog meer vragen heeft kunt deze mailen naar info@beleggersspel.com

.

  • Topscore

    Maurits B. (Den Haag) €50.203
    Pim K. (Breda) €48.614
    Luuk den H. (Moergestel) €44.525
    Alle winnaars >
  • Dit is een CFD service. Uw beleggingskapitaal loopt risico, oefen dus eerst met een gratis demo. Zoals elke vorm van beleggen zijn er risico´s. Beleg nooit meer geld dan u kunt missen. Wees bewust van de voor en nadelen. Contract for difference beleggen vereist dat u ervaring hebt met volatiele markten, geheel bekend met de werking, kosten en risico’s van hefboomproducten, weet heeft van het feit dat de broker het recht om zonder uw toestemming uw positie te sluiten, genoeg tijd hebt om uw posities te beheren, beseft dat u uw inleg of zelfs meer dan uw inleg kunt verliezen (afhankelijk van de broker). 77% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.