Let op: er worden tijdelijk geen prijzen uitgereikt. Het spel zal hervat worden op een nader te bepalen datum. Bedankt voor uw begrip.

AdsVentures

www.beleggersspel.com is onderdeel van AdsVentures Internet Media, een online marketing onderneming. Aanbiedingen van partners lopen niet via www.beleggersspel.com maar via de partners van deze website.

Contactgegevens:
Adres:
Computerweg 11
3542 DP UTRECHT

Emailadres: info @ beleggersspel.com

AdsVentures

U kunt ons volgen via onze Facebooken Twitter.
Voor vragen over beleggen kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer 06 55 700 601.

Nu Spelen Stappenplan  • Topscore

    Maurits B. (Den Haag) €50.203
    Pim K. (Breda) €48.614
    Luuk den H. (Moergestel) €44.525
    Alle winnaars >
  • Dit is een CFD service. Uw beleggingskapitaal loopt risico, oefen dus eerst met een gratis demo. Zoals elke vorm van beleggen zijn er risico´s. Beleg nooit meer geld dan u kunt missen. Wees bewust van de voor en nadelen. Contract for difference beleggen vereist dat u ervaring hebt met volatiele markten, geheel bekend met de werking, kosten en risico’s van hefboomproducten, weet heeft van het feit dat de broker het recht om zonder uw toestemming uw positie te sluiten, genoeg tijd hebt om uw posities te beheren, beseft dat u uw inleg of zelfs meer dan uw inleg kunt verliezen (afhankelijk van de broker). 77% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.